SPOTŘEBNÍ MATERIÁLY

Ke všem našim technologiím dodáváme inkousty, ředidla, etikety, pásky, fólie, filtry a další. Veškeré spotřební materiály Vám rádi vytipujeme a naceníme.

Náš sklad spotřebních materiálů se nachází v centrále firmy v Praze 10. Mnoho našich zákazníků využívá dostupnosti skladových zásob a tím i možnosti rychle reagovat na jejich požadavky.

Objednávky vyřizuje oddělení logistiky, které je zde pro Vás každý pracovní den mezi 7:30 a 16 h. Potvrzení objednávek či cenové nabídky zasíláme většinou obratem, nejdéle však do 48 hodin od zaslání.

Spotřební materiály zasíláme denně naším ověřeným dopravním systémem FOFR s dodáním po ČR do druhého pracovního dne. V případě potřeby ještě rychlejšího dodání je možné dohodnout zaslání kurýrem či osobní vyzvednutí přímo od nás ze skladu.

Inkousty a ředidla pro inkjetové tiskárny (Koenig&Bauer)

Dodáváme originální inkousty a ředidla do námi prodávaných značek tiskáren.

U velké části sortimentu držíme skladovou zásobu, takže je možné odeslání do 1-2 pracovních dnů od objednání.

Kromě nejprodávanějších typů jako je černý a bílý inkoust, máme v nabídce pigmentové inkousty mnoha barev, rychle zasychající inkousty, speciální inkousty odolné proti otěru, UV vytvrzené atd. Portfolio inkoustů čítá přes 150 druhů a neustále probíhá vývoj dalších podle aktuálních požadavků.

Speciální typy inkoustů se používají často v kabelářském průmyslu, farmacii, potravinářství, FMCG apod.

Inkousty pro HRP systémy (Tiflex, Topjet)

Náplně pro inkoustové tiskárny Tiflex s vysokým rozlišením jsou vhodné pro označení nebo kódování primárních a sekundárních obalů. Většina z nich je na olejové bázi, bez rozpouštědel, bez zápachu a minerálních olejů pro použití i na obal potravin.

Inkousty Tiflex jsou určené pouze na porézní materiály, naproti tomu u Topjet jsme schopni tisknout i na neporézní ve vysoké kvalitě pomocí UV vytvrzování.

Při použití cartridge Tiflex dochází k rekuperaci inkoustu, čímž se snižuje celková spotřeba.

Inkousty pro DOD technologie (Zanasi)

Cartridge Anser dodáváme jak na vodní, tak na solventové bázi v několika základních barvách. Dostupné jsou rovněž speciální potravinářské barvy. Pro provozy s vysokou spotřebou nabízíme řešení v podobě velkokapacitní kazety s objemem 420 ml.

Cartridge TIJ – umožňují  vysokorychlostní tisk s vysokým rozlišením pomocí uzavřené kazety s omezeným odpadem inkoustu, bez požadavku na doplňování rozpouštědel, bez požadavku na servis tiskových hlav.

Dodáváme samolepící etikety do tiskáren pro snadné a rychlé značení vašich výrobků. 

Nabízíme výsek etiket ze široké škály materiálů jako papír, bílá a transparentní folie, folie s hliníkovým vzhledem, reflexní a bezpečnostní etikety i speciální etikety do náročného prostředí. Vybrat si můžete z různých tvarů, rozměrů i barev, provedení v rolích či arších.

TTR pásky do termotransferových tiskáren dodáváme v široké škále od 15mm po 250mm. Pro vytipování správné pásky je dále potřeba podle typu tiskárny určit velikost dutinky a také umístění barvicí vrstvy na roličce – buď návin vnější „OUT“ nebo vnitřní „IN“.

Podle složení barvicí vrstvy dělíme TTR pásky na voskové (WAX), vosk-pryskyřice (WAX-RESIN) a nejodolnější pryskyřice (RESIN). Tyto typy mají rozdílnou odolnost a ostrost tisku a liší se také podle potiskovaného materiálu.

Dodáváme fólie s velkou univerzálností jejich využití, včetně použití v gumárenském průmyslu.

Filtry do odsávacích zařízení (Purex, Bofa, TBH)

Nabízíme celý sortiment komponentů a příslušenství k odsávacím zařízení těchto výrobců. Běžně používané filtry Purex a Bofa držíme skladem.

Tiskové hlavy, tiskové válce pro termotransfer (cab, Carl Valentin)

Písmena, číslice, znaky kovové/gumové (Koenig Bauer, Tiflex)

Hroty pro mikroúder (Couth)

V případě nejasností nebo dotazů ke spotřebním materiálům nebo náhradním dílům nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím emailu na [email protected] nebo našeho kontaktního formuláře, případně na servisní lince +420 606 621 247.